Den vigtigste forudsætning for at dyrke kvalitetsjuletræer er dygtige medarbejdere. Vores faste medarbejderstab har mange års erfaring indenfor produktion af juletræer, og de sørger for, at træerne bliver passet og plejet optimalt fra de bliver plantet og til høst.

Andreas Møller Bottke er specialist indenfor den manuelle dyrkning, og har ansvaret for, at træerne får den korrekte form. Desuden har han ansvaret for mærkning af juletræerne og kvalitetskontrol under høsten.

Henrik Petersen og Jørn Olsen står for det praktiske omkring alle maskiner, og sørger for, at træerne får den korrekte mængde gødning. Henrik er desuden leder af læsning af paller, når julen nærmer sig.

Jimmie Jensen står for reparation og vedligehold af maskiner.

Galleri-billede #1Galleri-billede #2Galleri-billede #3Galleri-billede #4Galleri-billede #5Galleri-billede #6Galleri-billede #7Galleri-billede #8Galleri-billede #9Galleri-billede #10Galleri-billede #11Galleri-billede #12Galleri-billede #13Galleri-billede #14Galleri-billede #15Galleri-billede #16Galleri-billede #17Galleri-billede #18Galleri-billede #19Galleri-billede #20Galleri-billede #21Galleri-billede #22Galleri-billede #23Galleri-billede #24Galleri-billede #25Galleri-billede #26Galleri-billede #27