Et smukt juletræ får sit udseende fra sine forældre. Allerede når juletræsfrøet lægges i jorden, er dets udseende forudbestemt. Vi udvælger vores frø omhyggeligt i samarbejde med de bedste frøhandlere i Europa.

COLLET har den eneste private frøplantage af sin art i Europa. Denne højpodede plantage er etableret med plantemateriale, som er omhyggeligt udvalgt i et samarbejde med Statens Forskningscenter for Skov og Landskab. Plantagen vil om få år producere frø af en kvalitet, som der ikke findes magen til noget sted i Europa.

COLLET arbejder også på vegetativ formering af særligt smukke juletræer. Udover at producere smukke juletræer, medfører kloningen betydelige miljøgevinster gennem udvælgelse af træer, som er modstandsdygtige mod insekter, virus og sygdomme.  

Galleri-billede #1Galleri-billede #2Galleri-billede #3Galleri-billede #4Galleri-billede #5Galleri-billede #6Galleri-billede #7Galleri-billede #8Galleri-billede #9Galleri-billede #10Galleri-billede #11Galleri-billede #12Galleri-billede #13Galleri-billede #14Galleri-billede #15Galleri-billede #16Galleri-billede #17Galleri-billede #18Galleri-billede #19Galleri-billede #20Galleri-billede #21Galleri-billede #22Galleri-billede #23Galleri-billede #24Galleri-billede #25Galleri-billede #26Galleri-billede #27